Zinvolheid van Ziekte

5 Avonden Workshop in een Groep
of Individuele Sessie


Natuurwetmatigheden schijnen een ander licht op ziek-zijn en de zinvolheid ervan. Vanuit verbonden voelen met het lichaam innerlijk bewegen van "Angst voor ziekte" naar "Vertrouwen in het Zelfhelende vermogen van het lichaam". Je lichaam doet niet zomaar iets, het laat je niet in de steek en het valt je niet aan. Wanneer we ziekte blijven zien en ervaren als iets om angstig voor te zijn dan houdt het ons in het lijden.

"Zal het Leven bedoeld zijn om het lijden bewust te worden om naar Liefde & Vrede te kunnen bewegen in ons-Zelf en in de Wereld om ons heen"

Om innerlijk stappen te zetten in het vertrouwen hebben in je lichaam en haar zelfhelende vermogen gaan we drie avonden in een groep stap voor stap door de natuurwetten. Er komen veel voorbeelden aanbod en je kunt ook je eigen situatie inbrengen. Het vraagt een openhouding om vanuit zinvolheid naar ziekte te kunnen kijken, je innerlijke patronen en overtuigingen herzien zodat er meer ruimte komt om zelf de mogelijke oorsprong van ziekte en de zinvolheid te gaan ontdekken.

Waardevolle informatie om je bewustzijn te verruimen en de samenwerking met je lichaam te verdiepen. Naast de inhoud van de natuurwetten komt ook het innerlijke proces aan bod, waardoor een holistische beeld ontstaat over hoe alle bewustzijnslagen met elkaar verbonden zijn.

Voor meer inhoudelijke informatie verwijs ik je graag naar Biologische Natuurwetten
Voor Workshop data en overige praktische informatie verwijs ik je graag naar de Agenda
Voor een Individuele Sessie kan een persoonlijke afspraak gemaakt worden en daarvoor gelden dezelfde tarieven als voor een Energetische Therapie Sessie, hiervoor verwijs ik je graag naar Tarieven